כיצד להציג ולנקות את היסטוריית הפעילות ב- Windows 10

Windows 10 עוקב אחר רוב הפעילויות במחשב שלך, כולל פעילויות חיפוש וגלישה. תוכלו למצוא להלן השלבים להצגה ולניקוי היסטוריית הפעילות ב- Windows.



צפה ונקה את היסטוריית הפעילות ב- Windows 10



היסטוריית פעילות ב- Windows 10

היסטוריית הפעילות שלך כפי שנאספה על ידי Windows 10 כוללת יישומים שבהם אתה משתמש, קבצים שאתה פותח ואתרי האינטרנט שאתה גולש במחשב שלך.

כאשר אתה מחובר למחשב שלך באמצעות חשבון מיקרוסופט, Windows 10 שולח את היסטוריית הפעילות שלך למיקרוסופט על מנת לספק לך חוויה מותאמת אישית.

במקרה של מספר חשבונות, היסטוריית הפעילות נאספת לכל אחד חשבון מקומי במחשב שלך ורק היסטוריית הפעילות המקושרת לחשבון הראשי שלך נשלחת למיקרוסופט.



על מנת לעזור לך בניהול הפרטיות שלך, מיקרוסופט מאפשרת לך להציג, לנקות ולמנוע את איסוף היסטוריית הפעילויות שלך.

כיצד להציג ולנקות את היסטוריית הפעילות ב- Windows 10

כדי להציג ולנקות את היסטוריית הפעילות, עבור אלהגדרות>פְּרָטִיוּת>היסטוריית פעילות

במסך היסטוריית הפעילות, גלול מטה ולחץ עללוח מחוונים לפרטיותקישור. פעולה זו תעביר אותך לאתר הפרטיות של מיקרוסופט שעשוי להנחות אותך להיכנס.



פתח את מיקרוסופט

ברגע שאתה מחובר לחשבון Microsoft שלך, לחץ עלפְּרָטִיוּת>היסטוריית פעילות.

פתח את היסטוריית הפעילות במיקרוסופט



בדף היסטוריית הפעילות תראה את היסטוריית הפעילות שלך מסודרת לפי סוגי נתונים (אפליקציות, קול, חיפוש, עיון, מדיה ומיקום).

צפה ונקה את היסטוריית הפעילות ב- Windows 10



כפי שניתן לראות מהתמונה למעלה, אין אפשרות לנקות את כל היסטוריית הפעילות בבת אחת. יהיה עליך לפתוח ולנקות את היסטוריית הפעילות עבור כל סוג נתונים.

מנע מ- Windows 10 לשלוח את היסטוריית הפעילות למיקרוסופט

במקרה שתרצה, ניתן למנוע מ- Windows 10 לאסוף ולשלוח היסטוריית פעילות למיקרוסופט.

לך להגדרות>פְּרָטִיוּת>היסטוריית פעילות> בטל את הסימוןתן ל- Windows לאסוף את הפעילויות שלי מהמחשב הזהותן ל- Windows לסנכרן את הפעילויות שלי מהמחשב הזה לענן.



מנע מ- Windows 10 לאסוף היסטוריית פעילות ב- Windows 10

לאחר מכן, עבור אלהגדרות>פְּרָטִיוּת>משוב ואבחון> ובחר אתבסיסיאוֹפְּצִיָה.



הגדרות משוב ואבחון ב- Windows 10

פתק: אפשר גם לנקות את היסטוריית הפעילות בזמן שאינך מחובר למחשב שלך. אתה יכול לעשות זאת על ידי מעבר להגדרות הפרטיות של חשבון Microsoft שלך.

קָשׁוּר