כיצד להשבית כניסה אוטומטית של Google Chrome

תכונת הכניסה האוטומטית ב- Google Chrome מכניסה אותך אוטומטית לדפדפן כשאתה מתחבר ל- Gmail, YouTube או Google Drive. להלן שלבים להשבית כניסה אוטומטית של Google Chrome.



השבת כניסה אוטומטית של Google Chrome



השבת כניסה אוטומטית של Google Chrome

בעבר ניתן היה להישאר מחובר או מחובר מדפדפן Chrome בזמן שהיה מחובר לשירותי Google כמו Gmail, YouTube או Google Drive.

החל מגרסת 69 של Chrome, המשתמשים הבחינו שהם מנותקים אוטומטית מדפדפן Chrome ברגע שהם נכנסו ל- Gmail או ל- YouTube באמצעות שימוש אחר. חשבון Gmail .

עם גרסה 71, משתמשים דיווחו כי הם נכנסו אוטומטית לדפדפן Chrome, בכל פעם שהם נכנסו ל- Gmail, ל- Google Drive או Youtube .



הדרך הפשוטה ביותר לצאת מההתקנה המבלבלת הזו היא לכבות את תכונת הכניסה האוטומטית ב- Chrome וזה ימנע מגוגל כרום להתחבר אוטומטית או להיכנס מהדפדפן.

1. עדכן את דפדפן Google Chrome

האפשרות להשבית את תכונת הכניסה האוטומטית זמינה רק בגירסה 70 של דפדפן Google Chrome. לפיכך, ראשית בצע את השלבים הבאים כדי לעדכן לגרסה האחרונה של דפדפן Chrome.

1. לִפְתוֹחַכרוםדפדפן> לחץ עלאייקון עם 3 נקודות>עֶזרָה>אודות גוגל כרום.



אודות גוגל כרום

שתיים. במסך הבא, תמצא את דפדפן Chrome להתקין את העדכון באופן אוטומטי (אם זמין).

התקן את עדכון Google Chrome



3. לחץ עלהשקה מחדשכדי להשלים את ההתקנה של Chrome Update במחשב שלך.

2. השבת את תכונת הכניסה האוטומטית של Chrome

לאחר התקנת העדכון, בצע את השלבים הבאים כדי להשבית את תכונת הכניסה האוטומטית של Chrome במחשב שלך.



1. לִפְתוֹחַכרוםדפדפן> לחץ עלסמל 3 נקודותובחרהגדרותבתפריט הנפתח.

פתח את הגדרות Chrome

שתיים. במסך הגדרות Chrome, לחץ עלסנכרון ושירותי גוגלאוֹפְּצִיָה.



אפשרות סנכרון ושירותי גוגל ב- Chrome

3. במסך הבא השבתאפשר כניסה ל- Chromeאוֹפְּצִיָה.



השבת כניסה אוטומטית לדפדפן Chrome

ארבע. איתחולדפדפן כרוםכדי לשמור את השינוי הזה בהגדרות דפדפן Chrome במחשב שלך.

כאשר דפדפן Chrome יופעל מחדש, תמצא את עצמך מחובר מדפדפן Chrome.

לאחר השבתת הכניסה האוטומטית של Chrome, תוכל להיכנס ל- Gmail, YouTube, Docs וחשבונות Google אחרים, מבלי להיות מחובר לדפדפן Chrome.

קָשׁוּר
  • כיצד לנקות מטמון בדפדפן Google Chrome
  • כיצד לנקות את היסטוריית הגלישה שלך ב- Google Chrome