הוסף אנשים לקבוצת וואטסאפ מבלי לשמור באנשי קשר

תכונת הצ'אט הקבוצתי ב- WhatsApp מאפשרת לאנשים לעשות זאת שתף תמונות , סרטונים ומידע עם המשפחה, החברים ואחרים. להלן שלבים להוספת אנשים לקבוצת WhatsApp מבלי לשמור באנשי קשר.



הוסף אנשים לקבוצת וואטסאפ מבלי לשמור באנשי קשר



הוסף אנשים לקבוצת וואטסאפ מבלי לשמור באנשי קשר

כאשר אתה יוצר א קבוצת ווטסאפ , תתבקש להוסיף חברים לקבוצה על ידי בחירת אנשים שכבר נמצאים ברשימת אנשי הקשר שלך.

אם תנסה להוסיף אנשים בהמשך (לאחר יצירת הקבוצה), וואטסאפ עדיין תעביר אותך לרשימת אנשי הקשר בטלפון שלך.

שיטת ברירת מחדל זו של הוספת אנשים לקבוצת WhatsApp אינה מתאימה, אם האנשים שברצונך להוסיף לקבוצת WhatsApp אינם זמינים ברשימת אנשי הקשר שלך.



במקרה כזה, מנהלי הקבוצה יידרשו להוסיף תחילה אנשים לרשימת אנשי הקשר שלהם, לפני שיוכלו להוסיף אותם לקבוצת ווטסאפ.

למרבה המזל, אפשר להוסיף אנשים לקבוצת ווטסאפ מבלי לשמור באנשי קשר וזה ניתן להשיג על ידי שליחת קישור הזמנה להצטרף לקבוצת ווטסאפ.

1. הוסף אנשים לקבוצת וואטסאפ מבלי לשמור באנשי קשר

ודא שיש לך את זכויות הניהול לקבוצת WhatsApp ופעל לפי השלבים הבאים כדי להוסיף אנשים לקבוצת WhatsApp מבלי לשמור באנשי קשר.



1. ודא שאתה נמצא ב-חתוליםהכרטיסייה ב- WhatsApp והקש על שלךקבוצת ווטסאפ.

פתח את קבוצת WhatsApp

שתיים. ברגע שאתה בקבוצת WhatsApp, הקש עלסמל תפריט שלוש נקודותוהקש עלמידע קבוצתיאפשרות בתפריט הנפתח.



פתח מידע על קבוצת WhatsApp

3. במסך מידע קבוצתי, גלול מטה והקש עליוהזמן באמצעות קישוראוֹפְּצִיָה.



הזמן דרך קישור דרך קבוצת WhatsApp

ארבע. במסך הבא תראה קבוצה של WhatsApp מזמינה קישור והודעה 'כל מי שיש לו WhatsApp יכול לעקוב אחר קישור זה כדי להצטרף לקבוצה זו. שתף את זה רק עם אנשים שאתה סומך עליהם '.

מתחת להודעה, תראה את האפשרויות להעתיק, לשתף ולבטל קישור - הקש עלשתף קישוראוֹפְּצִיָה.



שתף אפשרות קישור קבוצתי ב- WhatsApp

5. בתפריט השיתוף שיופיע, תראה אפשרויות שונות למשלוח קישור ל- WhatsApp Group.



שתף WhatsApp אפשרויות הזמנת קישור

אתה יכול לשלוח את הקישור באמצעות Gmail, SMS, סקייפ ואמצעים שונים אחרים.

כל אחד ב- WhatsApp יוכל להצטרף לקבוצה באמצעות קישור ההזמנה והם לא יתווספו לרשימת אנשי הקשר שלך.

בטל את קבוצת ה- WhatsApp הזמנת קישור

החיסרון בהוספת אנשים ל- WhatsApp באמצעות Share Link הוא האפשרות של אנשים לא ידועים או לא רצויים שיצטרפו לקבוצת WhatsApp שלך.

אם זה קורה, תוכל לבצע את השלבים הבאים כדי לבטל את הקישור להזמנת קבוצה של ווטסאפ ולהחליף אותה בקישור הזמנה חדש לקבוצת ווטסאפ.

1. לִפְתוֹחַקבוצת ווטסאפ> הקש עלסמל תפריט שלוש נקודותוהקש עלמידע קבוצתיאפשרות בתפריט הנפתח.

פתח מידע על קבוצת WhatsApp

שתיים. במסך מידע קבוצתי, גלול מטה והקש עליוהזמן באמצעות קישוראוֹפְּצִיָה.

הזמן אפשרות באמצעות קישור בוואטסאפ

3. במסך הבא גלול מטה והקש עליובטל את הקישוראוֹפְּצִיָה.

בטל אפשרות הזמנת קבוצה בווטסאפ

ארבע. בחלון הקופץ לאישור, הקש עלבטל את הקישוראוֹפְּצִיָה.

בטל את קבוצת ה- WhatsApp הזמנת קישור

5. בחלון הקופץ הבא, הקש עלבסדר.

קבוצת WhatsApp הזמנת קישור בוטלה

כפי שניתן לראות בתמונה לעיל, WhatsApp ביטלה את הקישור הקודם להזמנת קבוצה והחליפה אותו בקוד חדש.

לאחר ביטול הקישור, יהיה עליכם להסיר ידנית את האנשים הלא ידועים או הלא רצויים מקבוצת ה- WhatsApp שלכם.

קָשׁוּר